Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа с 4иста4ка отзаде

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа с 4иста4ка отзаде

колеги гледам много алфи имат 4иста4ки на задното стъкло,моята няма и се питам каква е разликата алфа 146 1.6 16в 99г

Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение
    колеги гледам много алфи имат 4иста4ки на задното стъкло,моята няма и се питам каква е разликата алфа 146 1.6 16в 99г
    Доколкото съм запознат,като си зимаш колата нова и тва се поръчва като допълнителна екстра и се плаща съответно разбира се.

Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07

Comment

поръчва се ,като допълнителна екстра. Мойта също няма.
      Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

И моята няма но така ме кефи повече
        Оликотена да бяга повече - ха-ха като самолет е
        Last edited by vlado_iv; d.m.y г., 17:43.
        146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Първоначално публикувано от d1lian Покажи съобщение
          Доколкото съм запознат,като си зимаш колата нова и тва се поръчва като допълнителна екстра и се плаща съответно разбира се.
          Точно така
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И 166-ците нямат, поне аз не съм виждал. Това са бегачки, не чистачки А предните ми чистачки като ги изключа влизат под капака за аеродинамика и тва ако не е мания
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              И 166-ците нямат, поне аз не съм виждал. Това са бегачки, не чистачки А предните ми чистачки като ги изключа влизат под капака за аеродинамика и тва ако не е мания
              166 са седан! Аз не съм виждал седан със задна чистачка! А иначе 146 се води хечбек и би трябвало да има задна чистачка, ама всички разбрахме защо няма!
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                166 са седан! Аз не съм виждал седан със задна чистачка! А иначе 146 се води хечбек и би трябвало да има задна чистачка, ама всички разбрахме защо няма!
                Италианските инженери са иноватори - в миналото имаше Темпра седан, Крома седан със задни чистачи! Мой колега все още има Форд Орион седан със задна чистачка. Въпрос на виждане по въпроса...

Comment

Така, аз пак казвам- СЕДАН със задна чистачка не съм виждал! Ако някой има снимка на такова животно моля да я пост-не, че ми е интересно. А Крома НЕ е седан!!! Крома е хечбек. Вижте каква е разликата между двата типа купета! А за форд-не знам, не съм в час с тях.

Comment

То чистачката да и е кусура...
                    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                    sigpic

Comment

пИжо 406 има задна чистачка и си е баш седан
                      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
                        пИжо 406 има задна чистачка и си е баш седан
                        поне нямате моя проблем.моята отзаде се скапа.пак пари

Comment

Така, аз пак казвам- СЕДАН със задна чистачка не съм виждал! Ако някой има снимка на такова животно моля да я пост-не, че ми е интересно. А Крома НЕ е седан!!! Крома е хечбек. Вижте каква е разликата между двата типа купета! А за форд-не знам, не съм в час с тях.
                          И Кромата, и Темпрата с по 4 врати какво са - ако не са седан. Това, че ти не си ги виждал, не значи че не са съществували ... Сори

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                            И Кромата, и Темпрата с по 4 врати какво са - ако не са седан. Това, че ти не си ги виждал, не значи че не са съществували ... Сори
                            Явно се срещат и седани с чистачки на задното стъкло, макар че са доста рядко, щом не съм виждал.
                            Не е лошо да прочетеш каква е разликата между седан и хечбек! Кромата не е седан!!!
                            И наистина искам да видя Темпра с чистачка отзад!

Comment

Явно се срещат и седани с чистачки на задното стъкло, макар че са доста рядко, щом не съм виждал.
                              Не е лошо да прочетеш каква е разликата между седан и хечбек! Кромата не е седан!!!
                              И наистина искам да видя Темпра с чистачка отзад!
                              "Croma има удобен и просторен багажник, достъпен през петата врата."....
                              Сори, бях забравил, че Крома е с пет врати...

Comment

Working...
                              X