колеги гледам много алфи имат 4иста4ки на задното стъкло,моята няма и се питам каква е разликата алфа 146 1.6 16в 99г
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа с 4иста4ка отзаде
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколеги гледам много алфи имат 4иста4ки на задното стъкло,моята няма и се питам каква е разликата алфа 146 1.6 16в 99г
Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07
-
Първоначално публикувано от d1lian Покажи съобщениеДоколкото съм запознат,като си зимаш колата нова и тва се поръчва като допълнителна екстра и се плаща съответно разбира се.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
И 166-ците нямат, поне аз не съм виждал. Това са бегачки, не чистачкиА предните ми чистачки като ги изключа влизат под капака за аеродинамика
и тва ако не е мания
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеИ 166-ците нямат, поне аз не съм виждал. Това са бегачки, не чистачкиА предните ми чистачки като ги изключа влизат под капака за аеродинамика
и тва ако не е мания
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение166 са седан! Аз не съм виждал седан със задна чистачка! А иначе 146 се води хечбек и би трябвало да има задна чистачка, ама всички разбрахме защо няма!
Comment
-
Така, аз пак казвам- СЕДАН със задна чистачка не съм виждал! Ако някой има снимка на такова животно моля да я пост-не, че ми е интересно. А Крома НЕ е седан!!! Крома е хечбек. Вижте каква е разликата между двата типа купета! А за форд-не знам, не съм в час с тях.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениепИжо 406 има задна чистачка и си е баш седан
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеТака, аз пак казвам- СЕДАН със задна чистачка не съм виждал! Ако някой има снимка на такова животно моля да я пост-не, че ми е интересно. А Крома НЕ е седан!!! Крома е хечбек. Вижте каква е разликата между двата типа купета! А за форд-не знам, не съм в час с тях.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеИ Кромата, и Темпрата с по 4 врати какво са - ако не са седан. Това, че ти не си ги виждал, не значи че не са съществували ... Сори
Не е лошо да прочетеш каква е разликата между седан и хечбек! Кромата не е седан!!!
И наистина искам да видя Темпра с чистачка отзад!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеЯвно се срещат и седани с чистачки на задното стъкло, макар че са доста рядко, щом не съм виждал.
Не е лошо да прочетеш каква е разликата между седан и хечбек! Кромата не е седан!!!
И наистина искам да видя Темпра с чистачка отзад!
Сори, бях забравил, че Крома е с пет врати...
Comment
Comment